Νέος τραγουδιστής στους Skid Row ο Erik Grönwall!

Οι Skid Row χώρισαν τους δρόμους τους με τον τραγουδιστή τους ZP Theart. επιβεβαιώνοντας ότι ο πρώην frontman των H.E.A.T, Erik Grönwall είναι ο καινούριος τους frontman.


Το συγκρότημα ανακοίνωσε την είδηση στην ραδιοφωνική εκπομπή του Eddie Trunk "Trunk Nation". Ο Erik Grönwall θα κάνει το ντεμπούτο του στο νέο album των Skid Row «The Gang's All Here», το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 από την earMUSIC. Το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου κυκλοφορεί αυτήν την Παρασκευή 25 Μαρτίου. Οι Skid Row ανέφεραν χαρακτηριστικά: "Είναι μια νέα εποχή για τους Skid Row. Με νέο δίσκο, νέο single και μια παγκόσμια περιοδεία, προσθέτουμε και νέα φωνή. Θέλουμε να καλωσορίστε τον Erik Grönwall, πρώην τραγουδιστή των HEAT από τη Σουηδία ."


Το περασμένο φθινόπωρο, ο Grönwall ανέβασε στο προφίλ του τη διασκευή στο 18 and Life λέγοντας : «Αυτό το τραγούδι ήταν η αρχή της επαγγελματικής μου καριέρας. Ερμήνευσα αυτό το τραγούδι κατά τη διάρκεια της οντισιόν μου στο «Swedish Idol» το 2009. 12 χρόνια αργότερα ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε ξανά αυτό το κακό αγόρι.


Δείτε την audition του Erik Grönwall στο Swedish Idol, στον παρακάτω σύνδεσμο :


Newsroom


17 Προβολές0 Σχόλια