Ξανά εκτός Aerosmith ο drummer Joey Kramer

Οι hard rock θρύλοι από τη Βοστώνη ανακοίνωσαν ότι ο drummer Joey Kramer δε θα τους συνοδεύσει στην επικείμενη περιοδεία του 2022.


Ο Joey Kramer ήταν με τους Aerosmith από την ίδρυση τους στις αρχές της δεκαετίας του 1970. Τη άνοιξη του 2019 χρειάστηκε να πάρει άδεια λόγω τραυματισμού στον ώμο. Όταν το πρόβλημα του αποκαταστάθηκε οι Aerosmith του ζήτησαν να περάσει από audition (!) ώστε να επιστρέψει. Κάτι που έκανε εξαιρετική εντύπωση τότε, καθώς αν εξαιρέσει κανείς την προσωρινή αντικατάσταση του Joe Perry, η σύνθεση του group έχει παραμείνει η ίδια για σχεδόν 50 χρόνια. O Kramer εξοργίστηκε, έκανε μήνυση στους πρώην συνεργάτες του, ενώ όταν οι Aerosmith τιμήθηκαν στα Grammy με lifetime achievement award, δεν ανέβηκε στη σκηνή μαζί τους. Παρά την τελική επιστροφή του Joey Kramer, η πανδημία του Covid-19 στάθηκε αφορμή ώστε να ακυρωθούν όλες οι εμφανίσεις τους.

Το μέλλον του γνωστού drummer στους Aerosmith είναι για μια ακόμα φορά αβέβαιο και στο άμεσο μέλλον, θα υπάρξουν σίγουρα εξελίξεις.


Newsroom

18 Προβολές0 Σχόλια