Οι Pink Floyd αφαιρούν την post-1987 δισκογραφία τους από τις υπηρεσίες ψηφιακής μουσικής, σε Ρωσία

«Θέλουμε να σταθούμε στο πλευρό του κόσμου καταδικάζοντας σθεναρά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Από σήμερα, τα έργα των Pink Floyd, από το 1987 και μετά, και όλες οι σόλο ηχογραφήσεις του David Gilmour, αφαιρούνται από όλους τους παρόχους ψηφιακής μουσικής στη Ρωσία και τη Λευκορωσία», έγραψε το συγκρότημα στο Twitter.
Ως γνωστόν, ύστερα από την αποχώρηση του Roger Waters, οι Pink Floyd κυκλοφόρησαν τα A Momentary Lapse of Reason του 1987, The Division Bell του 1994 και The Endless River του 2014. Αντίστοιχα τα 4 solo albums του David Gilmour είναι τα : David Gilmour 1978, About Face 1984, On an Island 2006 και Rattle That Lock 2015.
Στις 9 Μαρτίου, ο Roger Waters απάντησε σε επιστολή ενός 19χρονου θαυμαστή που ζούσε στην Ουκρανία, ο οποίος του ζήτησε να πάρει θέση για τα γεγονότα. Η απάντηση του fan που δημοσιεύτηκε στα social media περιελάμβανε τα εξής: "Διάβασα την επιστολή σας, νιώθω τον πόνο σας, νιώθω αηδιασμένος από την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία, είναι εγκληματικό λάθος, κατά τη γνώμη μου, η πράξη ενός γκάνγκστερ, πρέπει να υπάρξει άμεση κατάπαυση του πυρός. Λυπάμαι που οι δυτικές κυβερνήσεις πυροδοτούν τη φωτιά που θα καταστρέψει την όμορφη χώρα σας ρίχνοντας όπλα στην Ουκρανία, αντί να εμπλακούν στη διπλωματία που θα είναι απαραίτητη για να σταματήσει η σφαγή".


Newsroom

0 Προβολές0 Σχόλια