Ακυρώνουν συναυλίες οι Whitesnake!

Διάφορα μέλη του group, ανάμεσα τους και ο David Coverdale, αντιμετωπίζουν ξαφνικά πρόβλημα υγείας.

Ακυρώσεις συναυλιών στην επικείμενη περιοδεία των θρύλων Whitesnake, η οποία ως γνωστόν περνάει και από τη χώρα μας στις 9 Ιουλίου. Σε ανακοίνωση το group δηλώνει πως : "Οι δυσκολίες σε μια περιοδεία είναι ίδιες για όλους και προσπαθούμε να κρατηθούμε υγιείς και ασφαλείς. Δυστυχώς, έχουμε χτυπηθεί πρόσφατα με καταστάσεις που αντιμετωπίσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Ο Reb Beach αρρώστησε και έχασε κάποια shows μέχρι να αναρρώσει, ενώ ο Tommy Aldridge έχασε λόγω προβλήματος υγείας την εμφάνιση στο Rock Imperium Festival, στην Cartagena της Ισπανίας, το πρώτο show που έχασε στην καριέρα του!".


Ο David Coverdale θα πει : "Δυστυχώς τώρα έχω χτυπηθεί και εγώ. Αισθάνομαι αδιάθετος εδώ και δύο μέρες και μόλις διαγνώστηκα με λοίμωξη της τραχείας μου. Ο γιατρός μου συνέστησε πέντε μέρες χωρίς τραγούδι και ξεκούραση στο κρεβάτι".


Λόγω των παραπάνω, οι Whitesnake ακυρώσαν τις συναυλίες σε Μιλάνο και Βιέννη, ενώ η προγραμματισμένη συναυλία στο Ζάγκρεμπ για τις 2 Ιουλίου, είναι στον αέρα.


Υπενθυμίζουμε ότι οι Whitesnake, είναι προγραμματισμένο να εμφανιστούν στις 9 Ιουλίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.


UPDATE : Σύμφωνα με τη διοργανώτρια εταιρεία, η συναυλία της 9ης Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά!


Newsroom

296 Προβολές0 Σχόλια