Οι Manowar έτοιμοι να κατακτήσουν ξανά την Πλατεία Νερού

Αναλυτικά το πρόγραμμα της τέταρτης μέρας του Release Athens 2022

Η επόμενη μέρα του Release Athens είναι αφιερωμένη στο αληθινό heavy metal. Την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού θα ζήσουμε μια μεγάλη βραδιά για ατελείωτο headbanging.

Οι σπουδαίοι Manowar επιστρέφουν στη σκηνή που έγραψαν ιστορία το 2019, φέρνοντας αυτή τη φορά μια τεράστια παραγωγή, με ένα show ειδικά σχεδιασμένο για τους Έλληνες Manowarriors και ένα setlist γεμάτο εκπλήξεις με τραγούδια απ’ όλη τη δισκογραφία τους. Η στάση των Manowar στη χώρα μας αποτελεί κομμάτι της περιοδείας με τίτλο «Crushing the Enemies Of Metal Anniversary Tour ’22», με την οποία το συγκρότημα θα γιορτάσει τις επετείους έξι εμβληματικών δίσκων, ενώ θα παρουσιάσουν και το νέο έπος τους με τίτλο «The Revenge Of Odysseus» που είναι εμπνευσμένο από την «Οδύσσεια». Το νέο τραγούδι ηχογραφήθηκε στη χώρα μας με καλεσμένους τους ηθοποιούς Κώστα και Κωνσταντίνο Καζάκο που υποδύονται τον Οδυσσέα (πατέρας) και τον Τηλέμαχο (γιος) αποδίδοντας τα μέρη τους σε Αρχαία Ελληνικά. Τη μετάφραση επιμελήθηκε ο Σάκης Τόλης των Rotting Christ, οι οποίοι θα εμφανιστούν στο πλευρό των Manowar στη μοναδική συναυλία που θα πραγματοποιήσουν στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι. Μαζί τους οι πρωτοπόροι του συμφωνικού power metal, Rhapsody of Fire, ενώ την ημέρα ανοίγουν με τον καλύτερο τρόπο, οι Meden Agan.


Αναλυτικά οι ώρες εμφάνισης των συγκροτημάτων:

Πόρτες: 17:00 17:50 / Meden Agan 19:00 / Rhapsody of Fire 20:30 / Rotting Christ 23:00 / Manowar

Η προπώληση συνεχίζεται κανονικά προς 50€, ενώ στο ταμείο το εισιτήριο θα κοστίζει 55€. Διάθεση εισιτηρίων:

Τηλεφωνικά στο 11876 Online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr

14 Προβολές0 Σχόλια